Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 3 εύκολες κατασκευές για παιδιά. Είναι κατάλληλες για ηλικίες δημοτικού αλλά και μικρότερα με την ανάλογη βοήθεια και επίβλεψη από τους γονείς. Ιδέες για κασετίνες, για κατασκευές με τσόχα και μία διαφορετική μολυβοθήκη.

Εύκολες κατασκευές για παιδιά, 3 DIY ιδέες.

Κατασκευές με τσόχα 

Το aboutamom.com μας παρουσιάζει μία πρωτότυπη ιδέα για κασετίνα-τερατάκι με τσόχα. Για να τη φτιάξετε θα χρειαστείτε κομμάτια τσόχας, κορδόνια και ότι άλλο διακοσμητικό σας αρέσει. Δείτε αναλυτικές οδηγίες πως να τη φτιάξετε εδώ.

εύκολες κατασκευές για παιδιά, κασετίνα τέρας από τσόχα

Μία έξτρα ιδέα για να συνοδεύσετε την κασετίνα τσόχα είναι τα ζωάκια τσόχας. Βρείτε το αγαπημένο σας ζωάκι σε ζωγραφιά και κόψτε το για οδηγό. Με τη βοήθεια του ύστερα κόψτε τη χρωματιστή τσόχα στο ίδιο σχήμα. Προσθέστε φτερά από τσόχα τα οποία θα ράψετε με κορδόνι, ματάκια και ότι άλλο σας αρέσει.

Εύκολες κατασκευές για παιδιά, κουκουβάγια από τσόχα

Μολυβοθήκη βαζάκι

Αντί για τις συμβατικές μολυβοθήκες φέτος δημιουργήστε τη δική σας DIY μολυβοθήκη με απλά υλικά. Με βοηθό τη φαντασία μετατρέψτε ένα απλό βαζάκι σε μολυβοθήκη. Θα χρειαστείτε ένα βαζάκι, ακρυλικά χρώματα και λίγο σπάγκο.  Προαιρετικά αντί για να ζωγραφίσετε το βάζο μπορείτε να κολλήσετε αυτοκόλλητα. Δείτε ολοκληρωμένη την ιδέα στο  seevanessacraft.com.

Εύκολες κατασκευές για παιδιά; μολυβοθήκη βαζάκι

Υφασμάτινη κασετίνα

Μία διαφορετική DIY κασετίνα που μας προτείνει το club.chicacircle.com έρχεται να αντικαταστήσει την περσινή. Είνα πολύχρωμη, διασκεδαστική και εύκολη να τη φτιάξεις. Για να την φτιάξετε θα χρειαστείτε ύφασμα, μονωτική ταινία με σχέδια, κορδόνια & ένα μεταλλικό ή ξύλινο διακοσμητικό. Για να δείτε αναλυτικές οδηγίες κατασκευής πατήστε εδώ.

Εύκολη DIY κασετίνα από ύφασμα