Η εταιρεία Αφοί Μπαρκά ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1988. Eίναι μία εισαγωγική – εμπορική εταιρία, δυναμικά αναπτυσσόμενη, με αντικείμενό της όλο το ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που περιλαμβάνει ο χώρος της συσκευασίας.

Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στην Αθήνα (Μενεκράτους 36), σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα λειτουργούν και πέντε υποκαταστήματα (Πειραιάς, Κορυδαλλός, Περιστέρι, Παγκράτι, Καβάλα).

Η εταιρεία Αφοί Μπαρκά ΑΕΒΕ κάνοντας χρήση της πολυετούς εμπειρίας της, αλλά και αξιοποιώντας κατάλληλα το άρτιο εξειδικευμένο προσωπικό της, είναι σε θέση να προσφέρει στους συνεργάτες της ένα ευρύ και συνεχώς αναπτυσσόμενο φάσμα προϊόντων, που καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες και του πιο απαιτητικού συνεργάτη.

Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και εισαγωγείς γνωστών οίκων του εξωτερικού, εγγυόμαστε άριστη συνάρτηση ποιότητας & κόστους προϊόντος. Η εταιρεία μας προσφέρει μεγάλη ποικιλία σχεδίων, καθώς και υποστήριξη από το τμήμα πωλήσεων για την εύρεση της ιδανικής λύσης σε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Συνεργαζόμενοι με μας θα διαπιστώσετε τόσο την δυναμική μας, όσο και την δυνατότητα να ανταποκριθούμε άμεσα στις επιθυμίες σας.