Απογείωσε τη βάπτιση και τη διακόσμηση της επιλέγοντας το θέμα βάπτιση αερόστατο. Είναι χαριτωμένο με έντονα, χαρούμενα χρώματα και προσαρμόζεται τόσο σε αγόρι όσο και σε κορίτσι.

Μπορείς να συνδυάσεις πολλά διαφορετικά υλικά μαζί ή ακόμα και να μπλέξεις δύο θέματα βάπτισης, όπως τα ταξίδια με το αερόστατο.

Η ομαδα του imagine-create.gr & το artmakesmehappy.gr παρουσιάζουμε μία σειρά DIY βίντεο για να φτιάξεις ολόκληρη τη βάπτιση αερόστατο βήμα-βήμα μόνη σου:

  • A. Xειροποίητες μπομπονιέρες για μεγάλους
  • B. DIY μπομπονιέρες για μικρούς
  • Γ. DIY center piece
  • Δ. DIY βιβλίο ευχών

Α. Βάπτιση Αερόστατο: μπομπονιέρες για μεγάλους

Πουγκιά – Κρεμαστές

Ξεκινάμε με τους «μεγάλους» με 6 διαφορετικές και εντυπωσιακές DIY ιδέες-μπομπονιέρες για βάπτιση αερόστατο. Στο gallery εδώ θα τις δεις όλες συγκεντρωμένες για να προσανατολιστείς αρχικά. Σου προτείνουμε είτε chevron πουγκιά σε έντονα χρώματα κατάλληλα για αγόρι και για κορίτσι. Τις στολίσαμε με ξύλινα αερόστατα και ταιριάξαμε τις κορδέλες αντίστοιχα. Παρακάτω θα βρεις για την κάθε μία το αντίστοιχο video με οδηγίες για να τις φτιάξεις μόνη σου.

Στις κρεμαστές για να δώσουμε ενδιαφέρον σου διαλέξαμε πριωτότυπα υλικά όπως το μαξιλαράκι συννεφάκι ή ένα μικρό τελάρο κεντήματος. Η Ρούλα επέλεξε σε αυτές τις μπομπονιέρες με λίγο πιο ιδιαίτερες κορδέλες ζιγκ ζαγκ και κορδόνια .

Επίσης σου δείχνουμε και μια πρόταση για κορίτσι με ροζ αερόστατο και μία λίγο πιο διαφορετική για αγόρι με ταξιδιωτικές βαλίτσες. Έτσι, μπορείς να μπλέξεις και δύο θέματα μαζί αερόστατο + ταξίδια!

Επίλεξε μπομπονιέρα και δες το αντίστοιχο βίντεο με τις αναλυτικές μας οδηγίες κατασκευής

Β. Μπομπονιέρες για μικρούς

Με τα ίδια υλικά αλλά έχοντας στο μυαλό τα παιδιά δημιουργήσαμε ένα ακόμα σετ DIY μπομπονιέρες βάπτιση αερόστατο! Στα kraft τσαντάκια μπορείς να βάλεις μέσα δωράκια (όπως παιχνίδι για σαπουνόφουσκες) εκτός από τα κουφετάκια.

Επίλεξε παιδική μπομπονιέρα και δες το αντίστοιχο βίντεο με τις αναλυτικές μας οδηγίες κατασκευής

Γ. DIY Center Piece Αερόστατο

Για τη διακόσμηση των τραπεζιών δημιουργήσαμε ένα χαριτωμένο center piece με βασικό υλικό ένα απλό τελάρο κεντήματος. Το στολίσαμε με κορδόνι, ξύλινα αερόστατα και το κολλήσαμε σε μία φέτα κορμού. Για να γίνει ακόμα πιο παιχνιδιάρικό βάλαμε στη βάση λίγο βαμβάκι που δίνει την αίσθηση του σύννεφου. Εύκολα το μετατρέπεις σε αγορίστικο αλλάζοντας απλά τα χρώματα!

χειροποίητο center piece αερόστατο με τελάρο κεντήματος diy center piece Βάπτισης με θέμα αερόστατο

Δες στο βίντεο βήμα-βήμα πως να το φτιάξεις κ εσύ

Δ. Χειροποίητο Ευχολόγιο

Για τις ευχές των καλεσμένων σου έχουμε μία διαφορετική ιδέα για βιβλίο ευχών που μετά θα σου μείνει και ως διακοσμητικό. Μετατρέψαμε αυτό το απλό ραφάκι σε ευχολόγιο, όπου κάθε καλεσμένος γράφει τις ευχές του στα συννεφάκια και τις αφήνει μέσα. Αρχικά καλύψαμε το πάνω μέρος με χαρτόνι. Στολίσαμε με ξύλινα αερόστατα φυσικά, κουμπάκια, κορδέλες & κορδόνια. Για μία έξτρα τσαχπινιά κόψαμε σημαιάκια από χαρτόνι για να φτιάξουμε μία παιχνιδιάρικη DIY γιρλάντα και φυσικά μην ξεχάσεις να κόψεις συννέφακια από χαρτόνι για να γράψουν οι καλεσμένοι σου!

χειροποίτο ευχολόγιο για βάπτιση αερόστατο σε ραφάκι πρωτότυπο βιβλίο ευχών για βάπτιση αερόστατο σε ξύλινο ραφάκι με καφασάκι και μαυροπίνακα

Άλλαξε τα χρώματα για να το μετατρέψεις σε κοριτσίστικό. Κόλλησε αν θες έξτρα ένα ξύλινο γράμμα (το αρχικό του ονόματος). Μπορείς και να βάψεις το ραφάκι ή το αρχικό του ονόματος. Μπορείς ακόμα να κάνεις και ντεκουπάζ (δες εδώ έναν οδηγό για αρχάριους) όλο το ραφάκι. Ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία σου!

πρωτότυπο βιβλίο ευχών για βάπτιση αερόστατο σε ξύλινο ραφάκι με καφασάκι και μαυροπίνακα πρωτότυπο βιβλίο ευχών για βάπτιση αερόστατο σε ξύλινο ραφάκι με καφασάκι και μαυροπίνακα

Δες στο βίντεο βήμα-βήμα πως να το φτιάξεις κ εσύ

Ακόμα περισσότερες ιδέες για χειροποίητη Βάπτιση εδώ!