Βρες ιδέες για θέμα βάπτισης ζωάκια του δάσους. Ένα υπέροχο θέμα για βάπτιση αγοριού που εύκολα μετατρέπεται σε κοριτσίστικη βάπτιση. Έχει διασκεδαστική διάθεση με κύριο χρώμα το μπλε συνδυασμένο με το χρώμα της άμμου και το γκρι.

Εμείς θα σου δώσουμε ιδέες για χειροποίητες μπομπονιέρες, τα λαδικά και ιδέες για να επιμεληθείς μικρές λεπτομέρειες της διακόσμησης. Εσύ βάλε τη δική σου φαντασία και γούστο και φτιάξε τη βάπτιση σου όπως την έχεις ονειρευτεί.

DIY Μπομπονιέρες

θέμα βάπτισης ζωάκια του δάσους: μπομπονιέρες

Φτιάξε μόνη σου χειροποίητες μπομπονιέρες με πουγκιά, κουτάκια ή μικρές κατασκευές αν θέλεις κάτι πιο πρωτότυπο. Μπορείς να συνδυάσεις σχέδια και μοτίβα και να μπλέξεις ακόμα και δύο θέματα μαζί. Μπορείς ακόμα να κάνεις διαφορετικές μπομπονιέρες για μεγάλους και παιδιά για να έχεις ποικιλία.

Εδώ σου έχουμε 2 προτάσεις με πουγκιά. Μία πρόταση με πουγκί σκηνή ινδιάνου διακοσμημένη με κορδέλες και φτερά & μία λινό πουγκί στολισμένο με ξύλινο ρακούν και κορδέλες.

μπομπονιέρα βάπτισης πουγκί με ινδιάνο θέμα βάπτισης ζωάκια του δάσους: μπομπονιέρα με λινό πουγκί και ξύλινο ρακούν

Για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να εντυπωσιάσεις μικρούς και μεγάλους σου έχουμε την πιο όμορφη πρόταση για μπομπονιέρα. Με μικρά ξυλάκια που θα τα ενώσεις μεταξύ τους φτιάξε μία μπομπονιέρα τύπου «σκηνή» και στόλισε τη με ξύλινα ζωάκια του δάσους και φτερά. Τα κουφέτα δέσε τα στο πίσω μέρος.

μπομπονιέρες σκηνή ινδιάνου με ζωάκια του δάσους

Τέλος, για κάτι πιο απλό και γρήγορο σου προτείνουμε απλά κουτάκια για μπομπονιέρα. Διάλεξε ότι χρώμα σου ταιριάζει και σου αρέσει, βάλε μέσα τα κουφέτα της επιλογής σου και στόλισε τα απλά με λίγη κορδέλα. Προαρετικά μπορείς να τα διακοσμήσεις επιπλέον με φτερά, διάφορα μεταλλικά στοιχεία ή να βάλεις και εδώ ξύλινα ζωάκια του δάσους.

κραφτ κουτάκι για μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού μπομπονιέρα βάπτισης τυρκουάζ κουτάκι

Λαμπάδα & λαδικά

Τη λαμπάδα με λίγο τούλι μπορείς πολύ εύκολα να τη στολίσεις και να τη προσαρμόσεις στο θέμα της βάπτισης. Θα χρειαστείς επιπλέον μερικές κορδέλες, λίγα φτερά και το αγαπημένο σου ζωάκι του δάσους. Αν θέλεις, πριν το τούλι μπορείς να τυλίξεις γύρω από τη λαμπάδα λίγο ύφασμα σε ουδέτερη απόχρωση για να είναι πιο σταθερός ο στολισμός της.

Το σετ λαδικών φυσικά θα είναι σε παρόμοιο ύφος γι’ αυτό και εμείς χρησιμοποιήσαμε τα ίδια υλικά για να ταιριάζει με το υπόλοιπο θέμα. Στολίσαμε το μπουκάλι με ένα μικρό ρακούν, φτερά και κορδέλες και με τα ίδια φτερά στολίσαμε και τα κεράκια.

θέμα βάπτισης ζωάκια του δάσους: διακόσμηση λαμπάδαςθέμα βάπτισης ζωάκια του δάσους: σετ λαδικών

DIY Βιβλίο ευχων

Ένα από τα σημεία που πρέπει να προσέξεις στη διακόσμηση είναι το βιβλίο ευχών. Θα είναι το μεγαλύτερο αναμνηστικό μαζί με τις φωτογραφίες και πρέπει να φροντίσεις να είναι το ίδιο όμορφο ακόμα και αν περάσουν πολλά χρόνια. Τα υλικά που θα χρειαστείς για να το φτιάξεις είναι:

Με τη βοήθεια λίγης κόλλας ντύσε το βιβλίο με το ύφασμα. Μετά με λίγη σιλικόνη κόλλησε όλα τα διακοσμητικά στα σημεία που σου αρέσουν. Μπορείς να εμπνευστείς από τη δική μας φωτογραφία ή να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό σχέδιο αλλάζοντας τα διακοσμητικά και τα χρώματα.
θέμα βάπτισης ζωάκια του δάσους: χειροποίητο βιβλίο ευχών

Μικρές λεπτομέρειες για θέμα βάπτισης ζωάκια του δάσους

Τέλος σου έχουμε μία λίστα με ιδέες υλικών για να σε βοηθήσουν με τις λεπτομέρειες της διακόσμησης & ταιριάζουν στο θέμα βάπτισης ζωάκια του δάσους . Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στην εκκλησία, στο γενικότερο χώρο ή στο τραπέζι ευχών.

Μπουκαλάκια & μικρά γυάλινα ειδη
Ξύλινα ζωάκια του δάσους
Μπωλάκια για γλυκά κεράσματα
Κορδέλες & κορδόνια
Ζαχαρωτά & Γλυφιτζούρια
Κουφέτα
Φρου-φρού

Για ακόμα περισσότερες ιδέες σε θέματα βάπτισης τσέκαρε την κατηγορία ΒΑΠΤΙΣΗ του Blog μας.