Παίζοντας με τα χρώματα και τα υλικά συγκεντρώσαμε 10 προτάσεις για χειροποίητες, παιδικές μπομπονιέρες με ναυτικό θέμα. Είναι κατάλληλες για όποια εκτέλεση του diy, ναυτικού θέματος κάνεις (δές το εδώ). Είναι επίσης κατάλληλες και για Βάπτιση που γίνεται κοντά στην θάλασσα.

Παιδικές μπομπονιέρες στα χρώματα της θάλασσας

 • Χρησιμοποιώντας εμπριμέ πουγκιά σε γαλάζιες αποχρώσεις μπορείς να βγάλεις πολύ χαρούμενες κι όμορφες, χειροποίητες μπομπονιέρες που θα θυμίζουν θάλασσα.
 • Μπορείς να τις διακοσμήσεις με κάθε είδος θαλασσινού διακοσμητικού και να συνδυάσεις κορδέλες & κορδόνια.
 • Αν τις θες πιο διακριτικές διάλεξε ένα ουδέτερο χρώμα πουγκιού. Ύστερα διακόσμησε στην ένταση που επιθυμείς.
 • Μια άλλη επιλογή εύκολης κατασκευής μπομπονιέρας είναι τα κουτιά. Διάλεξε ότι χρώμα & μέγεθος κουτί σου αρέσει. Εμείς ενδεικτικά φτιάξαμε ένα σκούρο μπλε κουτί με κόκκινη γκρο κορδέλα & το στολίσαμε με ξύλινη άγκυρα για να δώσουμε τον τόνο του θέματος.

παιδικές μπομπονιέρες με chevron Πουγκί και μπλε κορδόνι παιδικές μπομπονιέρεσ με σκούρο μπλε κουτί, κόκκινη κορδέλα και ξύλινη άγκυρα

Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: σιελ τυπώμενο πουγκί με καραβάκια δεμένο με φυσικό σπάγκο παιδικες μπομπονιέρες πουγκί στο χρώμα της άμμου με διακοσμητικό αστερία μπρελόκ

Παιδικές μπομπονιέρες, παιχνίδια με το γυαλί

 • Μπομπονιέρα γυάλινος σωλήνας: Στόλισε το σωλήνα με σκούρο μπλε κορδόνι, βάλε τα κουφέτα μέσα και διακόσμησε τη με ξύλινο φάρο.
  • Μπορείς να δοκιμάσεις και μία παραλλαγή και να βάλεις τα κουφέτα απ’ έξω και μέσα να ρίξεις άμμο φυσική ή χρωματιστή.
 • Μπουκάλι: Θα διακοσμήσεις το μπουκάλι με κόκκινο κορδόνι και θα το γεμίσεις με άμμο. Ενώ τα κουφέτα θα τα δέσεις στην εξωτερική πλευρά με τούλι & κορδέλα.
  • Message in a bottle: πως θα σου φαινόταν να προσθέσεις και ένα μικρό ευχαριστήριο μήνυμα μέσα στο μπουκάλι;

παιδικες μπομπονιερες σε γυάλινο σωλήνα διακοσμημένες με μπλε κορδόνι παιδικές μπομπονιέρες μπουκάλι γεμισμένο με άμμο και διακοσμημένο με κόκκινο κορδόνι

Καραβάκια & Σωσίβια

 • Ακόμα πιο θεματικές καθώς το καραβάκι είναι το απόλυτο ναυτικό διακοσμητικό.
 • Μπορείς να διαλέξεις ένα κεραμικό καραβάκι, ξύλινο ή ακόμα και να κολλήσεις ένα μικρό καραβάκι πάνω σε μάρμαρο για να ξεχωρίσεις.
 • Για τα κουφέτα προτείνουμε να τα τυλίξεις με λίγο χρωματιστό τούλι και να τα δέσεις με κορδέλα πάνω στο διακοσμητικό σου.
 • Σωσίβιο: Για να το φτιάξεις τύλιξε λονέτα με ναυτικό τύπωμα σε στρογγυλό στεφάνι φελιζόλ και δέσε μαζί τα κουφέτα αφού τα τυλίξεις σε τούλι.

Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: τούλινο πουγκί δεμένο σε λευκό πέτρινο καραβάκι παιδικες μπομονιέρες με καραβάκι κολλημένο σε μάρμαρο και τα κουφέτα δεμένα απ' έξω παιδικες μπομονιέρες με ξύλινο διακοσμητικό καραβάκι και τα κουφέτα δεμένα απ' έξω παιδικες μπομπονιέρες σωσίβιο απο φελιζόλ τυλιγμένο με λονέτα με ναυτικό τύπωμα

Η ναυτική λονέτα με τα σχέδια βγάζει πολύ ωραίο αποτέλεσμα τοποθετημένη και στο βιβλίο ευχών, στα λαδικά και τα κεράκια όπως το βλέπεις στις φωτογραφίες.

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για το πως να φτιάξεις αυτά τα είδη αλλά και για όλη την διακόσμηση του ναυτικού θέματος μπορείς να διαβάσεις εδώ .

θέμα βάπτισης αγόρι ναυτικό: βιβλίο ευχών θέμα βάπτισης αγόρι ναυτικό: μπουκάλι για το λάδι θέμα βάπτισης αγόρι ναυτικό: κερια