Ετοιμάσαμε 12+1 ιδεες γα μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι Vintage για να διαλέξεις ότι σου αρέσει. Ρομαντικές και ρετρό, ροζ με δαντέλα η χωρίς, πουγκί, βαζάκι ή κρεμαστή μπομπονιέρα θα βρεις σίγουρα την έμπνευση που ψάχνεις.

Αν θέλεις όλο το θέμα της Βάπτισης να είναι Vintage, μπορείς να διαβάσεις το ξεχωριστό μας άρθρο με όλες τις ιδέες για διακόσμηση, μαρτυρικά, τραπέζι & βιβλίο ευχών.

Κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι Vintage

Οι κρεμαστές μπομπονιέρες μας αρέσουν γιατί διαφοροποιούνται και:

 • μπορείς να φτιάξεις περισσότερες παραλλαγές και να έχεις έτσι ποικιλία
 • μπορείς να τις παρουσιάσεις πολύ όμορφα κρεμώντας τις σ’ένα «διακοσμητικό δέντρο» ή σε διάφορα σημεία του χώρου ως συμπληρωματική διακόσμηση και
 • χρειάζονται λιγότερα κουφέτα.

Α. Με ξύλινο διακοσμητικό

Χωρίς συγκεκριμένο θέμα βάπτισης

 • Μπομπονιέρα «με αγάπη»: ταιριάζει με όλα τα θέματα κι έχει πλούσια διακόσμηση & κρέμασμα-θηλιά από τις κορδέλες της. Τα υλικά που διαλέξαμε είναι δαντέλα στο χρώμα του σάπιου μήλου, ροζ οργάντζα, τρίκλωνο κορδόνι σάπιο μήλο & λευκό κορδόνι. Τα κουφέτα είναι τυλιγμένα με γάζα. Για να σε βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο σου μαζέψαμε εδώ όλα τα υλικά της.
 • Μπομπονιέρα ξύλινο ρολόι: εδώ βρίσκουμε και πάλι λευκή δαντέλα, κορδόνι χοντρό σάπιο μήλο & λευκή σατέν κορδέλα. Προσθέσαμε έξτρα δαντέλα στην κορυφή και τη στολίσαμε με μία μικρή πέρλα. Κι εδώ τα κουφέτα είναι σε γάζα σάπιο μήλο και λευκή. Μπορείς και για αυτή τη μπομπονιέρα να βρείς συγκεντρωμένα όλα τα υλικά της εδώ.

Κρεμαστή μπομπονιέρα με κορδέλες και ξύλινο διακοσμητικό "με αγάπη" Κρεμαστή μπομονιέρα με διακοσμητικό ξύλινο ρολόι και κορδέλες

Για συγκεκριμένο θέμα βάπτισης

 • Αν έχεις συγκεκριμένο θέμα τότε θα στολίσεις τις μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι Vintage με το διακοσμητικό που ταιριάζει στο θέμα σου. Εμείς προτείνουμε 2 ενδεικτικές προτάσεις με ξύλινη νεράιδα και ξύλινο αλογάκι για να πάρεις ιδέες.
  • Μπομπονιέρα νεράιδα: χρησιμοποιήσαμε δαντέλες σε λευκό & σάπιο μήλο, λευκό κορδόνι & λευκή πέρλα. Εδώ, βλέπεις και την ιδέα της θηλιάς φτιαγμένη με μία κορδέλα/κορδόνι. Βρες εδώ όλα τα υλικά της συγκεντρωμένα.
  • Μπομπονιέρα ξύλινο αλογάκι: το στολίσαμε με δαντέλα, φούξια σατέν κορδέλα & σπαγκο. Αν σου άρεσε το αλογάκι βρες το εδώ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά για να φτιάξεις την μπομπονιέρα εύκολα.

Κρεμαστή΄μπομπονιέρα με ξύλινη νεράιδα κορδέλες και ροζ δαντέλα ΚΡεμαστή μπομπονιέρα με ξύλινο αλογάκι καρουζέλ, δαντέλες και ροζ σατέν κορδέλα

Β. Με υφασμάτινο διακοσμητικό ή τούλι

 • Σε αυτή την πρόταση παρουσίαζουμε την καρδιά σε 3 παραλλαγές εσύ όμως μπορείς να διαλέξεις όποιο υφασμάτινο διακοσμητικό σου ταιριάζει, όπως αστέρι, σύννεφο κτλ.
  • Μεγάλη υφασμάτινη καρδιά: για απόλυτη Vintage διάθεση συνδυάσε την με χοντρό κορδόνι, σατέν κορδέλες και δαντέλα. Βρες εδώ όλα τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε.
  • Καρδιά σε φυσικό χρώμα: Για λίγο πιο casual ή φυσικό χαρακτήρα σου προτείνουμε αυτή την καρδιά με ζωγραφιστό ματάκι την οποία θα συνδυάσεις με ροζ κορδέλα, λευκή δαντέλα και φυσικά σπάγκο. Μπορείς να βρεις εδώ όλα τα υλικά της.

Κρεμαστή μπομπονιέρα με υφασμάτινη καρδιά και κορδέλες Κρεμαστή μπομπονιέρα με υφασμάτινη καρδιά με ζωγραφιστό ματάκι

 • «Girly», ροζ καρδιά: εδώ το ροζ συνδυάζεται τέλεια με την λευκή δαντέλα και την σατέν κορδέλα.  Βρες εδώ εύκολα τα υλικά της μαζεμένα.
 • Πον-πον & διακοσμητικά: με λίγο διαφορετική εκτέλεση προτείνουμε να φτιάξεις ένα φούξια DIY πον πον από τούλι (δες εδώ πως) και να τα χρησιμοποιήσεις ως κυριο διακοσμητικό. Στόλισε τη με κορδόνια όπως εμείς και συμπλήρωσε με ένα ακόμα ξύλινο διακοσμητικό ή άφησε τη σκέτη. Τα υλικά της είναι όλα εδώ.

Κρεμαστή μπομπονιέρα με ροζ υφασμάτινη καρδιά και δαντέλα ΚΡεμαστή μπομπονιέρα με τούλινο διακοσμητικό πον πον

Mπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι Vintage: πουγκί

Βασικές οδηγίες κατασκευής: Είναι από τις πιο εύκολες μπομπονιέρες και γρήγορες στην κατασκευή τους. Τύλιξε τα κουφέτα σε τούλι και τοποθέτησε τα μέσα στο πουγκί. Αν θες μπορείς να βάλεις και λίγο έξτρα τούλι μέσα στην μπομπονιέρα, όρθιο, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μετά δέσε το πουγκί με λίγο σπάγκο ή κορδόνι περίπου στη μέση. Στη συνέχεια προχώρησε με τη διακόσμηση της μπομπονιέρας. Να και 2 ιδέες:

 • Ρομαντικές μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι Vintage: προτείνουμε φλοράλ υφασμάτινο πουγκί, διακοσμημένο με λευκή δαντέλα και υφασμάτινο λουλούδι στο χρώμα της πούδρας. Για να το κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρον μπορείς να κολλήσεις πίσω από το λουλούδι ένα ροζ φτερό και πάνω στο λουλούδι μία λευκή πέρλα. Βρες εδώ όλα τα υλικά της συγκεντρωμένα.
 • Λινάτσα με Vintage διάθεση: Για βάπτιση με λίγο πιο χαλαρή διάθεση ένα απλό πουγκί λινάτσας θα βγάλει την ατμόσφαιρα που θες. Στόλισε τη με ροζ δαντέλα, ξύλινη καρδιά και μία λευκή πέρλα. Μπορείς να κολλήσεις ένα κομμάτι τούλι πίσω από την καρδιά για να δώσεις ένα πιο παιχνιδιάρικο ύφος. Όλα τα υλικά είναι εδώ συγκεντρωμένα.

Φλοράλ πουγκί μα ροζ κορδέλα και λουλούδι Πουγκί λινάτσας με τούλι και ξύλινη διακοσμητική καρδιά

Μπομπονιέρες βαζάκι

Τα βαζάκια επίσης είναι μια ωραία & εύκολη ιδέα για μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι Vintage. Εδώ δεν θα χρειαστείς οδηγίες κατασκευής καθώς η περισσότερη δουλειά που έχεις να κάνεις είναι στη διακόσμηση της μπομπονιέρας.

μπομπονιέρες κορίτσι vintage βαζάκι με ροζ κορδόνι και δαντέλα

 • Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου και έχεις και το χρόνο σου προτείνουμε να διακοσμήσεις το καπάκι με ροζ κορδόνι. Θα το τυλίξεις γύρω από το καπάκι 3 ή 4 φορές και καθώς προχωράς θα κολλάς τη μία στροφή με την προηγούμενη. Μπορείς επιπλέον να κολλήσεις στη βάση λίγη ροζ δαντέλα και να ολοκληρώσεις τη διακόσμηση με ένα υφασμάτινο λουλούδι από πάνω. Βρες εδώ όλα τα υλικά της συγκεντρωμένα.

 

Βαζάκι με υφασμάτινο λουλούδι και λευκή δαντέλα

 

 • Μία πρόταση λίγοτερο χρονοβόρα είναι να κολλήσεις λινάτσα στο καπάκι και να κρύψεις την άκρη με δαντέλα ή ό, τι κορδέλα σου αρέσει. Ολοκλήρωσε τη διακόσμηση με ένα μικρό υφασμάτινο λουλούδι. Βρες εδώ όλα τα υλικά της συγκεντρωμένα.

 

 

Βαζάκι με διακοσμητικό καμέο και ροζ τρέσσα

 

 • Πρωτότυπη ιδέα είναι και τα «καμέο» στοιχεία τα οποία αντικατροπτίζουν πλήρως τη Vintage διάθεση της βάπτισης. Εμείς εδώ τη στολίσαμε με λευκή βαμβακερή δαντέλα στη βάση και ροζ τρέσσα στο στόμιο. Το καπάκι όπως και στην προηγούμενη ιδέα το στολίσαμε με λίγη λινάτσα. Βρες εδώ όλα τα υλικά της συγκεντρωμένα.

 

 

Βρες ακόμα περισσότερες ιδέες για μπομπονιέρες, διακόσμηση βάπτισης, λαμπάδες, τραπέζι ευχών κ.α στο τμήμα ΒΑΠΤΙΣΗ του blog μας.