Ο στολισμός γάμου με ελιά σου δίνει πολλές επιλογές για μπομπονιέρα ελιά. Μερικές είναι η μπομπονιέρα πουγκί, με τούλι, κρεμαστή μπομπονιέρα κ.α. Διάλεξε ανάλογα με τα τεμάχια που έχεις να φτιάξεις και φυσικά με το γενικότερο ύφος του γάμου.

Εμείς παρακάτω σου δίνουμε μερικές ιδέες και κατευθύνσεις, ωστόσο εσύ πρόσθεσε και τα δικά σου στοιχεία για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπομπονιέρα ελιά με Τούλι:

 • Μπορείς να επιλέξεις το παραδοσιακό σχήμα μπομπονιέρας με τούλι και να διαφοροποιηθείς με το στολισμό της. Μία ιδέα στολισμού είναι να προσθέσεις ένα μικρό κομμάτι λινάτσα, γκρο λαδί κορδέλα και για διακοσμητικό προτείνουμε ένα μεταλλικό κλαδί ελιάς σε ασημί χρώμα. Βρες τα υλικά της μπομπονιέρας συγκεντρωμένα εδώ. Εναλλακτικά για πιο Vintage αποτέλεσμα διάλεξε σατέν κορδέλες που θα τις συνδυάσεις με δαντέλα και μπρούτζινο κλαδί ελιάς. Βρες τα υλικά της μπομπονιέρας συγκεντρωμένα εδώ.
 • Αν θες οι μπομπονιέρες ελιά να έχουν λίγο πιο elegant αποτέλεσμα αντικατέστησε το μπρούτζινο κλαδί με ένα σε χρυσό χρώμα. Διακόσμησε τη μπομπονιέρα με κερωμένο κορδόνι σε σαμπανιζέ χρώμα και συνδύασε το με λίγη λαδί σατέν κορδέλα. Βρες τα υλικά της μπομπονιέρας συγκεντρωμένα εδώ.

Μπομπονιέρα γάμου με τούλι γκρο πράσινη κορδέλα, λινάτσα και μεταλλικό κλαδί ελιάς σε ασημί χρώμα Μπομπονιέρα γάμου με τούλι, σατέν κορδέλες, δαντέλα και μπρούτζινο κλαδί ελιάς Μπομπονιέρα με τούλι, σαμπανιζέ κορδόνι, σατέν λαδί κορδέλα και χρυσό κλαδί ελιάς

 • Μπορείς όμως να διαφοροποιηθείς με βασικό υλικό το τούλι και να φτιάξεις μπομπονιέρα φάκελο ή μπομπονιέρα φιόγκο. Και για τις δύο προτάσεις θα χρειαστεί να τυλίξεις σε παραλληλόγραμμό σχήμα το τούλι αφού βάλεις μέσα τα κουφέτα.
 • Το φάκελο εμείς τον διακοσμήσαμε με πράσινη δαντέλα κάνοντας έναν φιόγκο σαν να τυλίγουμε δώρο. Ολοκληρώσαμε τη διακόσμηση με μπρούτζινο κλαδί ελιάς. Βρες τα υλικά της μπομπονιέρας συγκεντρωμένα εδώ.
 • Η μπομπονιέρα φιόγκος είναι η εξέλιξη της μπομπονιέρας φάκελος. Αντί να τη δέσεις σαν δώρο δέσε στη μέση τις κορδέλες σου και βάλε το διακοσμητικό στη μέση του κόμπου. Για το δέσιμο της μέσης χρησιμοποιήσαμε την ίδια πράσινη δαντέλα με το ίδιο κλαδί ελιάς και προσθέσαμε επιπλέον σατέν κορδέλα σε εκρού & λαδί χρώμα. Βρες τα υλικά της μπομπονιέρας συγκεντρωμένα εδώ.

Μπομπονιέρα φάκελος από τούλι με πράσινη δαντέλα και μπρούτζινο κλαδί ελιάς Μπομπονιέρα φιόγκος από τούλι με κορδέλες και μπρούτζινο κλαδί ελιάς

Μπομπονιέρες ελιά σε κουτί

 • Go Natural με ένα φυσικό χάρτινο κουτί. Εμείς σου προτείνουμε να το στολίσεις με λαδί δαντέλα, λευκή ή ιβουάρ σατέν κορδέλα και μπρούτζινο κλαδί ελιάς. Δέσε το κουτί όπως θα έδενες ένα δώρο και στο κόμπο στερέωσε το κλαδί ελιάς. Βρες τα υλικά της μπομπονιέρας συγκεντρωμένα εδώ.

Μπομπονιέρα μάρμαρο

 • Go chic με ένα μικρό κομμάτι λευκό μάρμαρο. Πρωτότυπη & εντυπωδιακή ιδέα για μπομπονιέρα. Βάλε μόνο μία μικρη σατέν κορδέλα και το κλαδί ελιάς για να μην μπουκώσεις πολύ τη διακόσμηση. Simple & Chic. Βρες τα υλικά της μπομπονιέρας συγκεντρωμένα εδώ.

Μπομπονιέρα γάμου με φυσικό κουτί, πράσινη δαντέλα και μπρούτζινο κλαδί ελιάς Κομψή μπομπονιέρα γάμου με μικρό λευκό κουτι, λαδί σατέν κορδέλα και μπρούτζινο κλαδί ελιάς

Μπομπονιέρες ελιά με γυάλινα:

 • Πολύ ιδιαίτερες ιδέες για να εντυπώσιάσεις τους καλεσμένους σου. Σκέψου την ιδέα να κάνεις μπομπονιέρα με βασικό υλικό ένα γυάλινο μπουκαλάκι και τα κουφέτα δεμένα στο στόμιο. Εμείς τη διακοσμήσαμε με διάφορες κορδέλες και μετταλικό κλαδί ελιάς. Μπορείς να την κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρουσα γεμίζοντας το μπουκαλάκι σου με μέλι, πετιμέζι ή κάποιο τοπικό λικέρ.
 • Η άλλη πρόταση που σου έχουμε είναι ένα μικρότερο βαζάκι διακοσμημένο με λαδί δαντέλα, κλαδί ελιάς και λευκή πέρλα. Έχεις την επιλογή κι εδώ να βάλεις τα κουφέτα στην έξω πλευρά και να γεμίσεις το βαζάκι με γλυκό του κουταλιού ή να τα βάλεις μέσα οπως εμείς. Βρες τα υλικά της μπομπονιέρας συγκεντρωμένα εδώ.

Μπομπονιέρα γυάλινο μπουκάλι, με σατέν κορδέλες, κλαδί ελιάς μεταλλικό και τα κουφέτα στην εξωτερική πλευρά. Μπομπονιέρα βαζάκι με πράσινη βαμβακερή δαντέλα και μεταλλικό κλαδί ελιάς

Μπομπονιέρα πουγκί & κρεμαστή μπομπονιέρα

 • Για τις πολύ παραδοσιακές νυφούλες και όσες δεν έχουν πολύ χρόνο προτείνουμε μπομπονιέρα πουγκί. Θα χρειαστείς ένα πουγκί από φυσικό καμβά, μερικές κορδέλες για να τη στολίσεις, λαδί δαντέλα και ένα μεταλλικό κλαδί ελιάς. Δεν χρειάζεται να κάνεις τον τέλιο φιόγκο, δέσε τη όπως σου βγεί και στερέωσε στο κόμπο το μεταλλικό κλαδί. Βρες τα υλικά της μπομπονιέρας συγκεντρωμένα εδώ.
 • Μία ακόμα εύκολη κατασκευή μπομπονιέρας είναι η κρεμαστή. Δέσε λευκή & λαδί σατέν κορδέλα μαζί με σαμπνιζέ κορδόνι πάνω σε ένα vintage διακοσμητικό κλειδί. Κάπου στον κόμπο στερέωσε το μεταλλικό κλαδί και στη συνέχεια κρέμασε σε τυχαία σημεία τα κουφέτα αφού τα τυλίξεις σε λίγο τούλι.
  Μη σε τρομάζει η διαδικασία με τα κουφέτα είναι απλή. Θα τυλίξεις το κουφέτο μέσα στο τούλι και μετά θα το δέσεις με λίγο σπάγκο ή κορδέλα, στη συνέχεια δέσε αυτή τη κορδέλα με την κορδέλα της μπομπονιέρας και είσαι έτοιμη. Βρες τα υλικά της μπομπονιέρας συγκεντρωμένα εδώ.

Μπομπονιέρα με πουγκί απο φυσικό καμβά στολισμένη με σατέν κορδέλες σ ελαδί και ιβουάρ απόχρωση και διακοσμημένη με μεταλλικό κλαδί ελιάς Μπομπονιέρα κρεμαστή με μπρούζινο κλειδί και διάφορες κορδέλες δεμένες στο κλειδί. Για πιο ολοκληρωμένη διακόσμηση προσθέσαμε ένα μεταλλικό κλαδί ελιάς στον κόμπο.

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες για διακόσμηση, θέματα γάμου και μπομπονιέρες στην κατηγορία μας ΓΑΜΟΣ.