Σε όλα τα παδικά πάρτυ έχουμε στο τέλος τα δωράκια που δίνουμε στα παιδιά. Συχνά είναι σπαζοκεφαλιά τι θα δώσεις (που δεν το έχεις δώσει στα προηγούμενα πάρτυ) και θα αρέσει στα παιδιά. Για να σε βοηθήσουμε προτείνουμε 20+ ιδέες για δωράκια για πάρτυ με παιχνιδάκια, candies, κουβαδάκια για να γεμίσεις και πολλά ακόμα. Πρόσφερε τα σε απλές συκευασίες ή διακόσμησε τα στα χρώματα και το θέμα του πάρτυ.

Πορτοφολάκια

Μία ιδέα που θα αρέσει στα κορίτσια! Μπορείς να τα προσφέρεις σκέτα ή να τα κρεμάσεις  σε ένα κουτάκι σπιτάκι που θα γεμίσεις με καραμέλες ή smarties. Αν θες μπορείς να το διακοσμήσεις κι έξτρα με μερικές κορδέλες. Εναλλακτικά πρόσφερε επίσης τα ξεχωριστά και λαμπερά πολύχρωμα μπρελόκ γοργόνα ή τα πορτοφολάκια ουρά γοργόνας με παγέτες.

All About Candies 🍭

Χάρισε στα παιδιά γλυκίσματα, ζαχαρωτά, καραμελάκια ή pop corn!  Βάλτα σε ένα χαρούμενο πολύχρωμο χάρτινο σακουλάκι ή φτιάξε ατομικά σετ για κάθε παιδάκι. Χρησιμοποίησε βάσεις για cupcakes για τις μπουκίτσες και διακόσμησε τη σακούλα με μανταλάκια, κορδέλες και μικρά διακοσμητικά.

Πράσινη χάρτινη σακουλίτσα με ζαχαρωτά Ζαχαρωτά σε βάση για cupcake

Μία ακόμα ιδέα είναι οι χάρτινοι κώνοι: βάλε μέσα τα γλυκίσματα ή φτιάξε μία σύνθεση για κάθε παιδί με ζαχαρωτά, διακοσμητικό χόρτο και ανεμόμυλους. Για να κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την ιδέα και τον τρόπο που θα τα προσφέρεις κάρφωσε τους κώνους πάνω σε στεφάνι φελιζόλ και δίπλα από κάθε κώνο γράψε το όνομα του παιδιού.

Χάρτινοιο πολύχρωμοι κώνοι με ζαχαρωτά και καραμελάκια Ανεμόμυλοι σε χάρτινο κώνο

Πολύχρωμα κουτάκια για να γεμίσεις

Ένας ακόμη τρόπος για να προσφέρεις ζαχαρωτά και καραμελάκια είναι τα κουτάκια. Διάλεξε το μέγεθος που σου αρέσει και το σχέδιο που ταιριάζει στο ύφος του πάρτυ, το θέμα ή την εποχή. Μία κατεύθυνση είναι να επιλέξεις απλά χάρτινα κουτάκια και να τα διακοσμήσεις μόνη σου ανάλογα με τη διάθεση και το θέμα του πάρτυ. Χρησιμοποίησε κορδέλες για τη διακόσμηση, μεταλλικά και ξύλινα διακοσμητικά.

Χάρτινο κουτί με κορδέλες και ξύλινο διακοσμητικό vintage ποδήλατο Χαρτινο κουτί με κίτρινη κορδέλα και ξύλινο διακοσμητικό ανανά

Αν το πάρτυ είναι για μικρότερα παιδάκια τα κουτιά με πολύχρωμα ζωάκια είναι η πιο τέλεια επιλογή. Μπορείς να διαλέξεις ξύλινα κουτάκια με ζωγραφισμένα ζωάκια ή χάρτινα με διάθεση ζούγκλας. Αν τα γεμίσεις και με πολύχρωμα καραμελάκια θα ενθουσιάστούν σίγουρα.

Ξύλινα κουτάκια με ζωάκια Χάρτινα πολύχρωμα κουτάκια με ζωάκια

Για τα κοριτσάκια επέλεξε μεταλλικά κουτάκια με vintage σχέδια. Αντί για γλυκίσματα μπορείς να βάλεις μέσα μικρά βραχιολάκια και κοκκαλάκια για τα μαλλιά.

Μεταλλικά κουτάκια με διάφορα σχέδια Μεταλλικό κουτάκι με ρομαντικό σχέδιο για δωράκια για πάρτυ

Δωράκια για Πάρτυ 🖍️

Διάλεξε μικρά παιχνίδια ή χρηστικά αντικείμενα:

#DIY Συνθέσεις με Κουβαδάκια 

Συνδύασε τα δωράκια για πάρτυ και τα ζαχαρωτά σε μια όμορφη σύνθεση: βρες το κατάλληλο μεταλλικό κουβαδάκι για κάθε παιδάκι ή διάλεξε ανάλογα με την εποχή και τη διάθεση του πάρτυ. Γέμισε το μέ ζαχαρωτά, marsmallows, καραμελάκια, γλυφιτζούρια, κουτάκια με γλυκίσματα, παιχνιδάκια, λίγο τούλι για τα κορίτσια και δημιούργησε το πιο εντυπωσιακό δωράκι.

Μπορείς να συμπεριλάβεις στην σύνθεση σου μαυροπινακάκια με το όνομα του κάθε παιδιού, ξυλομπογιές & μαρκαδόρους, πλαστελίνες για τα πιο μικρά, αυτοκινητάκια για τα αγόρια και κοκκαλάκια για τα κορίτσια.

Θες ακόμα περισσότερες ιδέες για Πάρτυ και πως να το διακοσμήσεις; Δες την κατηγορία μας ΠΑΡΤΥ με πολλές DIY προτάσεις για να πάρεις έμπνευση.