Αν ψάχνεις ιδέες για διακόσμηση πάρτυ που να διαφέρει από τα συνηθισμένα και να κάνει εντύπωση σου έχουμε την πιο τέλεια ιδέα: πάρτυ με καλοκαιρινή διάθεση και θέμα Surf! Στο θέμα αυτό έχουμε έντονα χρώματα, το στοιχείο του ίδιου του surf, vintage πινακίδες -διακοσμητικά αντικείμενα και τροπικά φρούτα! Το «πάρτυ Surf» ταιριάζει σε πολλές & διαφορετικές περιστάσεις:

  • σε παιδικό πάρτυ ή Βάπτιση
  • σε καλοκαιρινό πάρτυ ενηλίκων στο σπίτι ή το εξοχικό
  • σε beach party
  • ακόμα και σε μασκέ «Tropical»

Αν θες να έχεις μαζί σου τις ιδέες, κατέβασε το θέμα Surf εδώ.

Διακόσμηση πάρτυ

Για την διακόσμηση του χώρου χρησιμοποίησε μεγάλες Surf διακοσμητικές σανίδες σε συνδυασμό με τελάρα, μεγάλα βάζα και άλλα θαλασσινά στοιχεία. Διάλεξε επίσης μερικές Vintage, California τύπου πινακίδες και βάλτες στην κεντρική πόρτα/είσοδο. Πλαισίωσε με υφάσματα σε κίτρινο, τυρκουάζ, κόκκινο.

    Ξύλινη πινακίδα του σερφ και χρωματιστές γυάλες ξύλινες πινακίδες με θέμα την παραλία Ξύλινα τελάρα διακόσμησης

  • Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτελεσμα στο μπορείς να στολίσεις το χώρο με μπαλόνια και να σκορπίσεις διακοσμητικούς παπαγάλους σε διάφορα σημεία.
  • Πρόσθεσε επίσης τριγύρω στον χώρο σχετικά διακοσμητικά αντικείμενα όπως vintage μεταλλικά βανάκια, γυάλες με tropical mood, κουτιά με ανάλογο θέμα και ότι άλλο καλοκαιρινό μπορείς να σκεφτείς.

Διακόσμηση πάρτυ, μπαλόνια και κουτί με θέμα tropical Διακόσμηση πάρτυ με ξύλινο βανάκι και vintage μεταλλικό βανάκι Διακόσμηση πάρτυ, χρωματιστές γυάλες και διακοσμητικοί αστερίες

Lemonade Bar ή Candy Table

Ανάλογα το είδος του πάρτυ που κάνεις θα διαμορφώσεις και το lemonade bar ή το candy table σου:

Παιδικό πάρτυ:

Διακόσμηση πάρτυ χρωματιστές γυάλες με ανεμόμυλους Διακόσμηση πάρτυ: γυάλινα χρωματιστα ποτήρια και παγούρια

Πάρτυ ενηλίκων 

  • Lemonade Bar ή «σκέτο» Bar. Κι εδώ το δοχείο με το βρυσάκι μπορεί να φιλοξενήσει ένα δροσερό, αρωματισμένο νερό ή ένα fruit punch.
  • Συμπλήρωσε την διακόσμηση του bar με τα διακοσμητικά σου van, τελάρα, fun πινακίδες κλπ.

Διακόσμηση πάρτυ δοχείο κάκτος με βρυσάκι Διακόσμηση πάρτυ: μπλε γυάλινο ποτήρι και διακοσμητικό ταμπελάκι tropical Διακόσμηση πάρτυ ξύλινα τελάρα για διακόσμηση Διακόσμηση πάρτυ: μεταλλικό vintage βανάκι

Διακόσμηση πάρτυ: Για το σερβίρισμα

Διακόσμηση πάρτυ πολύχρωμες χαρτοπετσέτες και χρωματιστά πιάτα Διακόσμηση πάρτυ, πλαστικά χρωματιστά ποτήρια και πιατέλες ανανάς

Δωράκια

Για τα παιδικά πάρτυ σαν Super Μαμά θα χρειαστεί να οργανώσεις και τα δωράκια των παιδιών. Εμείς εδώ σου δίνουμε δύο ιδέες για έμπνευση:

Διακόσμηση πάρτυ: πολύχρωμα τσίγκινα κουβαδάκια για δωράκι Διακόσμηση πάρτυ, κουτάκι με κίτρινη κορδέλα για δωράκι

  • Μέσα στα δώρα σου μπορείς να βάλεις, ζαχαρωτά, καραμελάκια και άλλα γλυκίσματα ή κάποιο αναμνηστικό από το πάρτυ.
  • Πολύ ωραίες ιδέες για αναμνηστικό από το πάρτυ είναι τα ξύλινα βανάκια που είχες στη διακόσμηση, τα ξύλινα ταμπελάκια, οι ξύλινοι ανανάδες ή τα ξύλινα κακτάκια.

Αν θες να έχεις μαζί σου τις ιδέες, κατέβασε το θέμα Surf εδώ.