Οι καλοκαιρινοί γάμοι είναι οι αγαπημένοι όλων. Έχουν ανάλαφρη διάθεση, χαρούμενα χρώματα, ωραίες τοποθεσίες και θέματα που συνδέονται με την θάλασσα. Στο άρθρο αυτό σου προτείνουμε 10 ιδέες για χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα. Πάμε να τις δούμε

Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: υφασμάτινα πουγκιά

 • Τα υφασμάτινα πουγκιά είναι εύκολα στην κατασκευή, αν δεν νοιώθεις πολύ σίγουρη για τις diy ικανότητες σου. Υπάρχουν επιλογές σε χρωματιστά αλλά και σε λινάτσα ή καμβά.

Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: δια΄φορα πουγκιά

Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: πουγκί λινάτσα με πέρλες Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: σκούρο μπλε πουγκί δεμένο με σπάγκο

 • Για πιο παιχνιδιάρικο τόνο ή για γάμο και βάπτιση μαζί προτείνουμε τα εμπριμέ πουγκιά ή τα πουά στα χρώματα που σου αρέσουν.
 • Μπορούν να σταθούν και χωρίς ιδιαίτερο στολισμό, αν όμως νιώθεις πως είναι πολύ απλά μπορείς να τα δέσεις με κορδόνια, κορδέλες και να προσθέσεις ένα καλοκαιρινό διακοσμητικό.

Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: chevron γαλάζιος φάκελος δεμένος με κορδόνιαΜπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: σιελ τυπώμενο πουγκί με καραβάκια δεμένο με φυσικό σπάγκο

Γυάλινοι σωλήνες

 • Μας αρέσουν γιατί ανάλογα πως θα τους χρησιμοποιήσεις βγάζουν και διαφορετικό αποτέλεσμα. Ξεκίνησε επιλέγοντας το μέγεθος σωλήνα που σε εξυπηρετεί ανάλογα με τον αριθμό των κουφέτων που θες να βάλες μέσα.

Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: δοκιμαστικοί σωλήνες και βαζάκια

 • Μπορούν να υποστηρίξουν κάθε ύφος γιατί πολύ εύκολα μεταλλάσονται ανάλογα με τα υλικά που θα επιλέξεις για το στολισμό.
 • Αν κάνεις ρουστίκ γάμο επικεντρώσου περισσότερο στο σπάγκο για να μεταδώσεις τη ρουστίκ ατμόσφαιρα, ενώ με μία μικρή πέρλα μπορεί να υποστηρίξουν πιο Vintage ύφος.
 • Αν το προβλέψεις νωρίς, μάζεψε μικρά κοχύλια από την παραλία και γέμισε τον σωλήνα με άμμο και 2-3 μικρά κοχύλια. Σε αυτή την περίπτωση, δένουμε τα κουφέτα με τούλι εξωτερικά της μπομπονιέρας.

Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: δοκιμαστικός σωλήνας με σπαγκο και λευκή πέρλα Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: δοκιμαστικός σωλήνας γεμισμένος με άμμο και μικρές πέρλες

Με τούλι αλλά διαφορετικές

 • Στην λογική του να βάλεις τα κουφέτα εξωτερικά προτείνουμε ακόμα: απλό, πέτρινο διακοσμητικό συνδυασμένο με σιελ τούλι και κορδέλα ψαροκόκκαλο για το δέσιμο.
 • Παίζοντας περισσότερο με το τούλι μπορείς επίσης να τυλίξεις ένα γυάλινο βαζάκι: τα κουφέτα εδώ μπαίνουν μέσα στο βαζάκι και η διακόσμηση έχει κορδόνι, ένα μικρό κοχύλι κι ένα ευχαριστήριο όπως στη φωτογραφία.

Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: τούλινο πουγκί δεμένο σε λευκό πέτρινο καραβάκι Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: γυάλινο βαζάκι με κουφέτα, δεμένο με τούλι και στολισμένο με τυρκουάζ κοχύλι.

Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα

 • Αν προτιμάς τις διαχρονικές μπομπονιέρες με τούλι μπορείς να τις κάνεις πιο ενδιαφέρουσες με διάφορα διακοσμητικα αλλά & χρησιμοποιώντας χρωματιστό τούλι αντί για λευκό.
 • Παίξε με σχοινιά σε διάφορα μεγέθη, βάλε έξτρα κορδέλες & κορδόνια σε θαλασσινές αποχρώσεις.
 • Ολοκλήρωσε το στολισμό τους με λευκές πέρλες, κοχύλια και άλλα καλοκαιρινά διακοσμητικά.

Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: τούλινη μπομπονιέρα με χρωματιστό τούλι Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: τούλινη μπομπονιέρα με λευκή πέρλα

Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: τούλινη μπομπονιέρα με κοχύλια Μπομπονιέρες γάμου με θέμα θάλασσα: τούλινη μπομπονιέρα στεφανάκι

Θέλεις ιδέες και για τη γενικότερη διακόσμηση και οργάνωση του γάμου; Διάβασε το άρθρο μας: Γάμος με θαλασσινό θέμα και κατέβασε το πλάνο οργάνωσης γάμου εδώ.