Δείξε μας το Χριστουγεννιάτικο στεφάνι σου να σου πούμε ποια είσαι!
Ανεξάρτητα αν θα φτιάξεις μόνη σου Χριστουγεννιάτικα στεφάνια ή θα τα αγοράσεις έτοιμα,  το προσωπικό στυλ σίγουρα επηρεάζει την επιλογή σου. Τα υλικά, τα χρώματα, το ύφος που επιλέγεις στη διακόσμηση του Χριστουγεννιάτικου στεφανιού σου μας αφήνουν να καταλάβουμε λίγο τον χαρακτήρα σου. Για να δούμε τι τύπος είσαι…

Χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Προτιμάς να το διακοσμήσεις η ίδια και ξεκινάς από νωρίς την κατασκευή του. Το θέλεις κλασσικό και πολύ Χριστουγεννιάτικο κι έτσι επιλέγεις  πράσινη βάση και το στολίζεις με κόκκινα διακοσμητικά & μπάλες, Χριστουγεννιάτικες κορδέλες & φύλλα γκυ. Το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο κι εντυπωσιακό.  Το πιο πιθανό είναι ότι ποτέ δεν φτιάχνεις ένα στεφάνι γιατί σίγουρα σου αρέσει να δωρίζεις τις δημιουργίες σου. Όπως και τους χειροποιήτους κουραμπιέδες σου!

 

White Glam

Έχεις μετατρέψει το Χριστουγεννιάτικο στεφάνι σε προσωπική δήλωση. Θέλεις να βγάζει δυνατά το Glam Spirit των γιορτών. Έχεις στολίσει όλο το σπίτι σε αποχρώσεις λευκού-ασημένιου κι έχεις φτιάξει αντίστοιχα και το Χριστουγννιάτικο στεφάνι σου: πράσινη βάση για να αναδικνύει τα χρώματα,  λευκές Χριστουγεννιάτικες κορδέλες & ασημένια, ροζ/μωβ διακοσμητικά. Στην διακόσμηση σου στην πόρτα έχες πλαισιώσει με τις αντίστοιχα διακοσμημένες γιρλάντες. Είσαι σίγουρα η «βασίλισσα των dinner parties» και το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου θα κάνει σίγουρα θραύση στα Social Media.

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια Minimal

Έχεις στην πόρτα σου το πιο απλό Χριστουγεννιάτικο στεφάνι: μια βάση από κλαδιά διακοσμημένο με κλαριά και αποξηραμένα στοιχεία. Είσαι λάτρης του minimal αλλά όχι του “λίγου”. Το τραπέζι σου θα είναι απλό αλλά τέλεια διακοσμημένο & οργανωμένο, πάντα με κομψότητα & λάμψη λόγω των ημερών. Μας αρέσει που το αποθηκεύεις πρόχειρα και το ξανα-χρησιμοποιείς σε άλλες ειδικές περιστάσεις όπως εσύ μόνο ξέρεις.

 

Playful στεφάνι σε μπαμπού

διακοσμητικά χειροποίητα στεφάνια: στεφάνι χριστουγεννιάτικο σε κόκκινες αποχρώσεις με φυσικά υλικά

 

Παιχνιδιάρικο και δημιουργικό σαν κι εσένα:σε μία απλή, λευκή βάση μπαμπού συνδύασε  κλαδιάκουκουνάρια και κόκκινα υφασμάτινα διακοσμητικά. Για να το κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρον κόλλησε στο κέντρο ένα ξύλινο διακοσμητικό «Merry Christmas».

 

 

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια με φυσικά υλικά

διακοσμητικά χειροποίητα στεφάνια: Ρουστίκ Χριστουγεννια΄τικο στεφάνι με τελάρο κεντήματος και φυσικά υλικά διακόσμησης

 Το Χριστουγεννιάτικο στεφάνι διακοσμημένο με φυσικά υλικά (αποξηραμένες κανέλες, αποξηραμένα φρούτα κτλ), σπάγκους & παιχνιδιάρικα κορδόνια δηλώνει μία back to nature διάθεση. Σαν εναλλακτική οικοδέσποινα το απογειώνεις ακόμα περισσότερο δημιουργώντας το  σε απλό τελάρο κεντήματος με φυσική διακόσμηση όπως μικροί κορμοί, αποξηραμένα και πράσινα κλαδιά.

Σε πετύχαμε 😉 ;